Hirdetés

Ha nem adod meg a telefonszámodat, nem lövöldözhetsz a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben

|

Az Overwatch 2-nél alkalmazott kétfaktoros azonosítást teszi kötelezővé az Infinity Ward lövöldéje is.

Hirdetés

Kevéssel a korai hozzáférésben elérhető Overwatch 2 rajtja előtt hozta tudomásunkra a Blizzard, hogy minden játékosnak hozzá kell rendelnie egy telefonszámot a Battle.net-fiókjához. Bár a csalók és a toxikus felhasználók elleni küzdelem valóban nemes célnak hangzik, az SMS Protect névvel illetett kétfaktoros azonosítás kizárta a feltöltőkártyás és VoIP készülékeket használó játékosokat, köztük olyanokat is, akik korábban megvásárolták az Overwatch első részét.

Átfogó megoldás azóta sem született, mindössze annyi történt, hogy a panaszáradat hatására megkönyörült a Blizzard egyes játékosokon. Pedig jó esély van rá, hogy a közeljövőben még többen fordulnak majd a Battle.net supportjához.

Hirdetés

A PC Gamer kiszúrta, hogy a telefonos értesítések aloldalon feketén-fehéren az áll, hogy a Modern Warfare 2-, Overwatch 2- és az újonnan létrehozott Modern Warfare-fiókokhoz csak telefonszám megadásával lehet hozzáférni. Mondanunk sem kell, hogy noha itt-ott akadnak kivételek, a feltöltőkártyás és VoIP-alapú számok változatlanul tiltólistán szerepelnek, tehát aki nem akar, vagy nem tud előfizetésre váltani, az lehet, hogy végül kimarad a buliból. Közülük sokan már a béta során ízelítőt kaptak a diszkriminációból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)