Hirdetés

Ha nem akarsz 90 ezer forintot fizetni Crusader Kings II DLC-kért, akkor ez tetszeni fog

|

Az elmúlt évek során annyi extra tartalmat kapott a Crusader Kings II, hogy közel 260 eurót kellene kiadni a teljes élményért. A Paradox ezért előfizetéses modellt kínál.

Hirdetés

A Crusader Kings II egy ingyenesen behúzható stratégiai játék, de a megjelenése óta eltelt 9 évben számtalan DLC-t kapott. Ha valaki szeretné a teljes Crusader Kings II élményt annak ott az Imperial Collection, de az is csak 263 euróra húzza össze a DLC-k összesített árát.

A Paradox Interactive pontosan ezért indított el egy előfizetéses megoldást, hogy a játékosoknak legyen lehetőségük a teljes élményre akkor is, ha nem akarnak 90 ezer forintnyi összeget kicsengetni a kompromisszumok nélküli stratégiai élményért.  

Míg a legtöbb kiadó számtalan játékot kínál az előfizetési díjért, a Paradox egy játékra koncentrál. Ha kifizetsz havi 5 eurót, akkor hozzáférhetsz a Crusader Kings II minden tartalmához. A megoldás egyszerű és elegáns.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat így kommentálta az újítást:

"A rengeteg extra tartalom miatt az új játékosok számára a Crusader Kings II ára elrettentő lehet. Ez egy megfizethető módja a játék élvezetének, anélkül hogy a válogatni kellene az elérhető csomagokból."

Az előfizetéses modell létezése ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a jövőben csak ezen keresztül lennének elérhetőek a DLC-k. A további tartalmakat ugyanúgy megvásárolhatjátok majd külön, mint eddig, az előfizetés mindig is csak egy extra opció marad.

A fejlesztők fontolgatják, hogy a jövőben a többi játékuknál is alkalmaznak hasonló megoldásokat, de egyelőre nincsenek ennél konkrétabb tervek. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)