Hirdetés

Ha nem félsz az Elden Ring spoilerektől, ezzel a térképpel felfedezhetsz minden titkot

|

Ha fontosabbnak érzed, hogy ne maradjon ki az Elden Ring egy aprósága sem, mint hogy magad fedezz fel mindent, ez a térkép neked készült.

Hirdetés

Az Elden Ringhez kapcsolódó különböző segítségekhez és leírásokhoz feltehetően kétféleképpen állnak a játékosok: van, aki minden áron elkerüli őket, hogy saját maga fedezhesse fel a FromSoftware világának minden apró részletét, és vannak azok, akik örömmel támaszkodnak mások tapasztalataira, hogy ne maradjanak le azokról a tartalmakról, amiket maguktól esetleg nem találnának meg.

Az utóbbi csoportba tartozó gamereknek egy rendkívül hasznos eszköz érkezett, amivel jó eséllyel nem maradnak le semmiről.

Hirdetés

A Mapgenie weboldalán különböző nyílt világú játékok térképeit találhatjuk meg, amin magunknak is bejelölhetünk különböző látnivalókat, de a közösség által bejelölt érdekességekre is támaszkodhatunk, hogy felfedezzük a különböző gyűjthető cuccokat, küldetéseket, és sok mást. Ugyan sok ilyen játékhoz nincs térkép a site-on, az Elden Ring helyszínét feldolgozzák, és már most rengeteg érdekesség helyét bejelölték rajta. Ha úgy vágnátok neki a FromSoftware legújabb alkotásának, hogy eleve tudjátok, hová szeretnétek indulni, vagy szeretnétek megnézni, kihagytatok-e valamit, itt tudjátok megnézni a számos jelölővel kiegészített térképet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Úgy tűnik egyébként, hogy a játék vége felé bejárásra kerülő területeket még nem annyira térképezték fel a játékosok, itt még kicsit ritkásabbak az érdekességeket jelölő ikonok. Ha viszont ilyen segítségre nem számítotok az Elden Ringben, de egy-két tippet szívesen vennétek, mazur intelmeit is olvashatjátok a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)