Hirdetés

Ha nem indul a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins demója, akkor a hiba nem nálatok van

|

Nagyon úgy fest, hogy valamit elbaltáztak a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins demójával.

Hirdetés

Frissítés: Időközben javították a demót, immár gond nélkül futtatható.

Eredetileg írtuk: Tegnap éjjel, a Square Enix E3-as konferenciáján mutatkozott be a korábban pletykált Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins, vagyis a Nioh szériát is fejlesztő Team Ninja új játéka, mely az első Final Fantasy epizód világába kalauzol el bennünket, azúttal azonban soulslike játékmenetre számíthatunk.

A Final Fantasy Origins demója azonnal elérhetővé is vált PlayStation 5 konzolokon, letöltés és indítás után viszont egy szomorú hibaüzenet fogadja az embert, amely szerint "Nem folytatható a játék vagy alkalmazás használata. Az adatok sérültek. Töröld a PS5-ről, és töltsd le újra a könyvtárból".

Hirdetés

Mondanunk sem kell, a törlés és újbóli letöltés sem segít. A Eurogamer is streamelni akarta a játék demóját, de ugyanabba az üzenetbe futottak bele, mint mi és mindenki más:

Nem ártana viszont sietni a javítással, mivel a demó csak korlátozott ideig elérhető, és elvileg tíz nap múlva, június 24-én búcsút kell intenünk neki. Remélhetőleg hamar sikerül helyreállítani a világ rendjét, és indulhat a kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)