Hirdetés

Ha nem lennének új konzolok, az A Plague Tale: Requiem patkányhordái sem úgy néznének ki, ahogy

|

Mert mi másra is használnánk fel az elképesztő számítási kapacitást, mint többtucatnyi patkány megjelenítésére...

Hirdetés

Az A Plague Tale egy kifejezetten különleges franchise. A művészi megközelítés és az emberi történetek láthatóan fontosabbak a fejlesztőknek, mint a bombasztikus akció, de ettől függetlenül azért komoly technikai előrelépést láthatunk majd a Requiem esetében.

A stúdió vezetője adott egy interjút az Edge Magazinnak, melynek keretében mesélt a PS5 és az Xbox Series X/S adta új lehetőségekről.

Hirdetés

Kevin Choteau elmondta, hogy az Innocence esetében sokszor úgy néztek ki a helyszínek, mint egy-egy óvatosan felépített színházi előadás díszlete. A folytatásban hatalmasat léphettek előre, mind a karakterek, mind a világ megjelenésének részletességében. Persze nem csak a grafikai lehetőségek jelentettek könnyebbséget.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Requiemben az Asobo olyan jeleneteket hozhat össze a patkányhordákkal, melyek korábban lehetetlennek bizonyultak. Choteau elmondása szerint "ezer és ezer patkány fogja kergetni az embereket", amit már elképzelni is hátborzongató.

Az A Plague Tale: Requiem 2022. október 18-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)