Hirdetés

Ha nem lett volna elég a 300+ karakter, jött még néhány a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagához

|

Az újonnan érkező Star Wars szereplőknek örülni fognak a Zsivány Egyes és a klasszikus figurák rajongói.

Hirdetés

Ahogyan a tesztünkben olvashattátok, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga az eddigi legnagyobb, legszebb és legtartalmasabb licencelt LEGO-játék, azonban mindig van hová fejlődni és bővülni, például a karakterfelhozatal tekintetében. Bár az alapjátékban több mint 300 szereplő oldható fel, és az általunk is megosztott kódoknak köszönhetően extra figurákat is be lehet húzni, mindig van hely még többnek, a fejlesztőcsapat pedig már el is készült az első két karaktercsomaggal a játékhoz. 

Hirdetés

Az egyik DLC a Rogue One: A Star Wars Story Pack, amely a 2016-ban megjelent Zsivány Egyes filmből kölcsönöz karaktereket a játékhoz: Jyn Ersót, Cassian Andort, Baze Malbust, Bodhi Rookot, Chirrut Imwét, Orson Krennicet és K-2SO-t is hozzáadja a The Skywalker Saga felhozatalához.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akinek viszont a modern Star Wars nem elég az örömhöz vagy csak szimplán még többet szeretne, az választhatja a The Classic Characters Packot is, amiben a klasszikus LEGO minifigurák (Luke, Leia, Lando, Han Solo, Darth Vader) elevenednek meg. 

A csomagok azonban nem ingyenesek, részei a hét DLC-t magába foglaló Character Collectionnek, ami 5240 forintot kóstál. A Rogue One: A Star Wars Story Pack és a The Classic Characters Pack természetesen külön-külön is megvásárolhatók, 1040 forint fejében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)