Hirdetés

Ha nem nyújt elég kihívást a The Callisto Protocol, még nehezebbé teheted

|

A Striking Disctance Studios bejelentett egy vadonatúj játékmódot, és már meg is kaptuk.

Hirdetés

A Dead Space remake megérkezésekor lehetetlenség volt nem összehasonlítani az eredeti Dead Space-t fejlesztő Glen A. Schofield új stúdiójának első címével, a The Callisto Protocollal, de azt ne feledjük el, hogy Isaac Clarke esetében egy kultikus játék feltámasztásáról volt szó, amely már alapvetően rendelkezett egy masszív rajongótáborral, míg a Callisto katasztrófája egy vadonatúj IP. 

Nemrég az a hír érkezett, hogy rengeteg pénzbe került a The Callisto Protocol, ahhoz képest pedig nagyon rosszul fogy, de a Striking Distance Studios nem adja fel: folyamatos frissítésekkel igyekszik jobbá tenni a játékot, a 3.01-es patch például elhozta a New Game Plus módot

Hirdetés

Schofield a Twitteren árulta el, hogy a következő ingyenes frissítés már itt kopogtat az ajtónkon, és érdemes lesz azoknak letölteniük, akik szeretnének még több kihívást a játéktól, mivel az update elérhetővé teszi a Hardcore módot. Ez többek között még keményebb ellenfeleket jelent, de a dolgunkat limitált lőszerrel és csökkentett életerővel is megnehezíthetjük. A Season Pass tulajdonosok megkapják az Outer Way Skin Collectiont is, ez egy újfajta páncélt (Outer Way Armor) biztosít a főhős, Jacob Lee számára. 

Ami a The Callisto Protocol jövőjét illeti, márciusban jön a Contagion Bundle, valamikor tavasszal a Riot Bundle, benne a Riot móddal, új sztoritartalomra pedig a nyár folyamán számíthatunk. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)