Hirdetés

Ha nem rajongsz a repülőkért, a Microsoft Flight Simulator közelgő frissítése neked szól

|

Nem csak repülőgépekkel lehet ám repülni - ezt bizonyítja be a Microsoft Flight Simulator 40. évfordulós frissítése.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, tény, hogy a Microsoft Flight Simulator sorozat már 40. születésnapját ünnepli idén. Az 1982 novemberében megjelent 1.0 volt az addig leginkább üzleti szoftverekkel foglalkozó kiadó egyik első játéka, három évvel korábban vált elérhetővé, mint az első Windows operációs rendszer.

Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni, és a Microsoft is készül az alkalomra. A legújabb rész november 11-én kapja meg a 40th Anniversary Edition frissítést, ami 12 új légi járművet kínál, és teljesen ingyenes lesz mind a vásárlók, mind a Game Pass előfizetők számára.

Hirdetés

A csomagban találhatunk helikoptereket, vitorlázó repülőgépeket, illetve a nagyon részletesen kezelhető Airbus A-310-et, aminek szinte minden gombja rendeltetés szerint fog működni. Benne lesz továbbá a világ legnagyobb fából készült repülőgépe, az 1947-es Hughes H-4 Hercules, továbbá négy klasszikus reptér, 10 reptér vitorlázóknak, 14 helikopterleszálló, és 20 klasszikus, a korábbi játékokból átvett küldetés.

Egyébként a napokban a gamescom alkalmából is megjelent egy frissítés, ami Hannover, Dortmund, Düsseldorf, Bonn és Köln városát teszi élethűbbé. Ha nem töröltétek még le a játékot helyhiány miatt vagy más okból, indítsátok el, ha igen, és van Xbox Game Pass Ultimate előfizetésetek, próbáljátok meg a felhő segítségével elindítani, higgyétek el, meglepően jól fog futni (ha elég stabil a net és nem egy leharcolt, régi routerrel kísérleteztek).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)