Hirdetés

Ha nem tudod elindítani a Dying Light 2-t PC-n, ezt próbáld meg

|

A Dying Light 2 steames változatában könnyen megoldható az egyik legidegesítőbb bug, ami már az elején megakasztja a játékot.

Hirdetés

Ma jelent meg hivatalosan a Dying Light 2 (a játékról első benyomásainkat olvashatjátok, amíg elkészül a végleges teszt), amivel rendkívül nehezen készült el határidőre a Techland csapata, nem meglepő tehát, hogy rengeteg programhibát kellett javítaniuk az első napos patch-csel is.

A bugok voltak az egyik okai annak is, hogy a tapasz előtti verzióval játszó kritikusok egy részének rossz élményei voltak a játékkal, amik közül egy idegesítő hiba is benne maradt a PC-s kiadásban, de szerencsére sokak számára ez könnyen javítható.

Hirdetés

Többen tapasztalták azt a bugot, hogy amikor a Dying Light 2 Stay Human főmenüjében rákattintanak az új játék gombra, a kaland kezdete helyett egyszerűen összeomlik a program. Erről már tudnak a Techlandnél is, és meg is próbálnak segíteni a játékosoknak, akik fejest ugranának a zombihentelésbe, de eddig nem tudtak, a csapat közösségi menedzsere osztotta meg a PC-s gamerekkel azt a megoldást, amit Steamen alkalmazhatunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Valve rendszerében az alkalmazás futtatásához plusz paramétereket rendelhetünk, ha a könyvtárunkban, a játékra jobb gombbal nyomva megnyitjuk a tulajdonságok menüt. Itt az "Indítási opciók" mezőbe kell beírnunk, hogy /nolightfx, ekkor elméletileg az indítási hibának meg kell szűnnie.

Ezt a javítást egyelőre úgy tűnik, más platformokon nem lehet alkalmazni, így aki nem Steamen keresztül játszik, és ezzel a problémával találkozik, annak sajnos egy újabb patch elkészülését kell megvárnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)