Hirdetés

Ha nem vagy rajta, nem is létezel - Megjelent a Közösségi háló

|

DVD-n és Blu-ray-en is megjelent az Oscar-esélyes Közösségi háló az InterCom forgalmazásában.

Hirdetés

Ha csak egy kicsit is hasonlít a Jesse Eisenberg által megformált Mark Elliot Zuckerberg az igazira, akkor a legtalálóbb leírás, ami a világ legfiatalabb milliárdosára illik, az ellentmondásos személyiség lenne. A legnépszerűbb közösségi portál szülőatyja 2003-ban máig nem tisztázott körülmények között indította el az akkor még csak a Harvardon, majd rövid idővel később az Egyesült Államok többi elit egyetemén is elérhető Facebookot.



Alig néhány év elteltével a Facebook kiütötte az Egyesült Államokban addig piacvezető Myspace-t, majd futótűzként terjedt el a világhálón, napjainkra a Föld teljes lakosságának megközelítőleg egytizedét tudva felhasználói soraiban.

Közösségi háló DVD


Egy ekkora siker nem jöhetett a semmiből és nem is járhat következmények nélkül. Vajon a tehetséges programozó valóban a felső tízezerből származó Winklevoss ikrektől lopta el az ötletet és a kódot, visszaélve bizalmukkal, vagy kitaláció az egész? Tény, hogy Zuckerberg perek egész sorával volt és lesz kénytelen még a jövőben is szembenézni. De hogy valóban bűnös-e, azt döntse el a néző, aki minden valószínűség szerint maga is egy, a fiatal milliárdos sok százmillió „barátja" közül.



A február 16-án, azaz ma DVD-n és Blu-ray-en megjelent Közösségi hálót az a David Fincher rendezte, akinek többek között a Harcosok klubja kultfilmet is köszönhetjük. A Közösségi háló az egyik legnagyobb esélyes az idei Oscar-gálán, ahonnan akár 8 aranyszobrot is hazavihet. A már begyűjtött 4 Golden Globe - köztük a legjobb film díja - legalábbis erről árulkodik.
Egy utolsó, gamer szempontból mindenféleképpen lényeges adalék maradt még a végére. A Közösségi háló zenéjét ugyanis az a Trent Reznor (Nine Inch Nails) szerezte, akire a Quake és a Doom 3 zúzós gitárszólamai miatt gondolunk mindig jó szívvel.



Ne higgyétek azonban, hogy ilyen olcsón megússzátok, van nékünk ugyanis 5, azaz öt csomagunk, amelyek mélyén egy-egy Közösségi háló DVD, valamint egy-egy egérpad található. Amennyiben magatoknak szeretnétek az egyiket, akkor látogassatok el a GameStar facebook-oldalára, keressétek meg a „Tölts egy estét Mark Zuckerberggel!" mondattal kezdődő bejegyzést, s oda írjátok be szépen, hogy hazánkban ki forgalmazza a Közösségi háló című filmet. Péntek déli 12 óráig várjuk a helyes megfejtést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)