Hirdetés

Ha nincs mivel játszani az új Xboxon, most érdemes szétnézni Microsoft Store-ban

|

A Black Fridayre időzítve most hatalmas leárazás van az Xbox digitális boltjában is, ráadásul next-gen címeket is találni felhozatalban.

Hirdetés

Noha értelem szerűen a pár napja megjelent, friss és ropogós konzolokat még hiába keressük a fekete pénteki leárazásokon, ha arról szeretnénk gondoskodni, hogy legyen mivel játszani rajtuk, akkor már mindenképp érdemes a szétnézni a digitális boltok kínálatában. A Microsoft Store-ban például most rengeteg nagy címre tehetünk szert akár féláron. 

Kezdjük egyből egy next-gen címmel, hiszen a Watch Dogs Legion már megkapja az új generációs Xboxokra optimalizált verziót, ezt pedig most 35 százalék kedvezménnyel, 16.850 forintért szerezhetitek be.

Ha a Ubisoftnál maradunk: most kifejezetten remek lehetőségetek nyílik a bepótolni az Assassin's Creed Valhalla előzményeit, ugyanis a franchise szinte összes darabja akciós, így például az Odyssey-re 6595, az Originsre 4395 forintért tehettek szert. A széria régebbi részeit még ennél is olcsóbban megtaláljátok.

Hirdetés

Olyan friss címek kaptak még akciós árcédulát, mint Star Wars: Squadrons, a FIFA 21 Champions Edition Xbox One & Xbox Series X|S, a Crash Bandicoot 4: It's About Time, a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning FATE Edition, a Halo: The Master Chief Collection vagy a Gears 5. Ezen címek esetében felkészülhetünk, hogy érkezik hozzájuk egy next-gen frissítés, így most olcsón szerezhetünk be következő generációs élményt nyújtó kalandokat.

Ha kimaradt klasszikusokat pótolnátok, akkor is érdemes ellátogatni az oldalra, hiszen többek között a GTA V, a Red Dead Redemption II, a Forza Horizon 4 és a Control is komoly árcsökkenést kapott. Ha magatok szeretnétek csemegézni, akkor irány a Microsoft Store oldala!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)