Hirdetés

Ha PS4-en vagy Xbox One-on játszol, lehet, hogy le kell mondanod a Battlefield 6-ról

|

Egy szivárogtató szerint elképzelhető, hogy a DICE következő lövöldéje teljes egészében új generációs kaland lesz.

Hirdetés

Elég régóta szólnak már pletykák a Battlefield 6-ról, ami hivatalosan továbbra sem mutatkozott még be (de lehet, hogy már nem kell sokat várni a leleplezésére), és egyelőre azt sem tudni, hogy mi lesz a következő rész témája, habár elég valószínű, hogy a modern hadviselés áll majd a középpontban. Gyaníthatóan a sorozat következő része PC-n felül megjelenik majd a még csak pár hónapja debütált új konzolokra is, ám lehet, hogy ezzel véget is ér a platformok listája.

Hirdetés

Ismételten egy megbízhatónak számító szivárogtató, Tom Henderson látott el bennünket új információkkal a Battlefield 6-ot illetően, ugyanis a Twitteren arról írt, hogy még nem hallott biztosat arról, hogy a játék az előző generációs konzolokra is megjelenik-e. Emiatt pedig úgy gondolja, hogy ez nem is fog bekövetkezni, tehát benne van a pakliban, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on nem élvezhetjük majd az új Battlefieldet.

Henderson egyébként úgy véli, hogy már az első napon elérhető lesz a Battlefield 6 az Xbox Game Pass kínálatában, ami sokat dobhat a játékosok számán. Ez egyébként nem is annyira elképzelhetetlen, hiszen előfordult már, hogy egy friss játék már megjelenéskor helyet kapott a Microsoft szolgáltatásában. Több példát is láthattunk már erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)