Hirdetés

Ha szereted a horrorjátékokat, akkor ezt a leárazást nézd meg!

|

Elindult a Humble Bundle legújabb akciója, amelyben a horrorjátékok rajongóinak igyekeznek kedvezni néhány érdekes indie darabbal.

Hirdetés

Az idei év eddig egyértelműen a horror rajongóknak kedvez, hiszen a Dead Space Remake, a The Callisto Protocol és a napokban megjelent Resident Evil 4 remake is remek időtöltésnek bizonyultak azok számára, akik a paráztatós hangulatot és a trancsírozást szeretik, most pedig a Humble Bundle is úgy döntött, hogy ideje elővenni a témát.

Nemrég elindult a Humble Bundle legújabb akciója, amely a Scary Games To Play In The Dark nevet kapta és ahogy a címéből sejthető, kifejezetten horror játékokra specializálódik, azok közül is inkább olyan alkotásokat kiválogatva, amelyek nem feltétlenül túl ismertek, de megérdemelnék a figyelmet.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy aki arra számított, hogy olcsón behúzhatja valamelyik AAA kategóriás újdonságot az sajnos csalódni fog, viszont aki szeretne egy kicsit mélyebbre ásni a műfajban, annak mindenképpen érdemes lehet körülnézni.

A csomagban összesen hét játék van, köztük olyan darabokkal, mint a nagy sikerű The Mortuary Assistant, vagy a közösségi horror projekt, az SCP adatbázisából merítő SCP 5K, de olyan érdekességek is belekerültek, mint a P.T. által ihletett Visage.

Ha az olcsó játékvásárlással támogatjátok a csomag célját, akkor a Charity: water nevű szervezet munkájához is hozzájárulhattok, akik azzal foglalkoznak, hogy tiszta, iható vizet juttassanak el különféle fejlődő országokba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)