Hirdetés

Ha szereted a sci-fit és a horrort, nem akarod kihagyni a GOG.com ajándékát

|

Néhány ingyenes apróságot vághatunk zsebre a GOG boltjában a System Shock remake megjelenésének örömére.

Hirdetés

A héten végre megjelent a régóta készülő System Shock, a sci-fi és horrorelemekben bővelkedő 1994-es klasszikus újrafeldolgozása. A kritikusok alapvetően pozitívan fogadták a játékot, de megjegyezték, hogy több problémát is okozott, amiért a Night Dive mereven ragaszkodott ahhoz, hogy szinte változtatás nélkül modernizálja SHODAN első próbálkozását az emberiség elpusztítására.

Az eredmény egy hangulatos és látványos alkotás, ami sajnos épp hogy az érintetlenül meghagyott alapjai miatt okozhat frusztrációt napjaink játékosai számára. A régi rajongóknak persze pont így jó, ahogy van.

Hirdetés

Nincs kétségünk afelől, hogy ők imádni fogják a System Shock remake-et, és a GOG.com ajándékcsomagja is elsődlegesen nekik szól. A következő 2 és fél napban mindenki bezsebelheti a digitális összeállítást, amiben Pixel Art anyagok, magas felbontású képek, TriOptimum munkaköri leírások és egyéb apróságok rejtőznek. Ingyen játékra most senki se számítson: ezek kifejezetten apró, gyűjtői extrák.

A System Shock már megjelent és elérhető PC-re. A jövőben valamikor PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S platformokra is befut.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)