Hirdetés

Ha szereted az Annapurna Interactive különleges játékait, nézd meg legújabb felhozatalukat!

|

Lezajlott az Annapurna Showcase, bőven van miről mesélnünk.

Hirdetés

Több mint másfél hónapja, a Summer Game Fest Kickoff Live!-on jelentette be az Annapurna Interactive, hogy július 29-én különálló műsort szentel majd az újdonságai bemutatásának. Az Annapurna Showcase nevű eseményt mi is izgatottan vártuk, hiszen a kiváló indie címeiről ismert kiadó leleplezései mindig érdekes csemegékkel szolgálnak.

Nem volt ez másként ezúttal sem, a prezentációban több ütősnek ígérkező játék is visszaköszönt, néhány újdonsággal karöltve. Mutatunk mindent, amit megmutattak.

Hirdetés

The Artful Escape

2017 óta tudjuk, hogy a Beethoven & Dinosaur egy erősen pszichedelikus, zeneközpontú platformert készít az Xbox számára, most pedig befutott egy új előzetes is a megjelenési dátummal: a The Artful Escape szeptember 9-én érkezik Xbox One-ra, Series S|X-re és PC-re,  s a megjelenés napjától elérhető lesz Game Passen is.

Neon White

A Switch-re és PC-re még februárban bejelentett Neon White-ot nem más, mint a Donut Countyval nagy sikert arató Ben Esposito gondozza, s egy belső nézetes lövöldét tisztelhetünk benne, amit a Mirror's Edge-t idéző platformer körítés tesz látványossá. Megjelenési dátumunk sajnos továbbra sincs, de az Annapurna Showcase-en kaptunk hozzá egy hosszabb gameplay videót.

A Memoir Blue

A New York-i Cloisters Interactive játéka, A Memoir Blue egy "interaktív költeménynek" ígérkezik, amely kézzel festett látványelemeket kever a 3D-s animációval. Az érzelmes történet egy profi úszóra koncentrál, aki az élete legsikeresebb napján ismét átéli az édesanyjával kapcsolatos gyermekkori emlékeit. A játék minden nagyobb platformra befut a Nintendo Switch-től a PS 4-5-ön és az Xboxon át a PC-ig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Storyteller

Nintendo Swtich-en és PC-n is örülhetünk a Storytellernek, ami egy kreatív puzzle lesz, főszerepben a történetmeséléssel. A meséket azonban mi magunk költjük, ránk hárul ugyanis a sztori összeállítása a szereplőkkel, a helyszínekkel és a a cselekménnyel. A játékot eredetileg 2013-ban jelentette be a készítő Daniel Benmergui, megjelenési dátumot viszont még most sem kaptunk, így marad az új kedvcsináló pörgetése.

És mi van a macskás játékkal? Mit remélhetnek az Outer Wilds rajongói? Lapozz, és kiderül!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)