Hirdetés

Ha te is úgy érezted, hogy egy snowboard hiányzik a The Witcher 3-ból, itt a neked való mod!

|

Mi haszna lenne ennek a hatalmas, nyílt világnak, ha nem lehetne benne deszkára pattanni?

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt modder közössége szereti a legfurcsább dolgokkal feldobni a játékot, a Geralt VGX Snowboarder tökéletes példája ennek. Ha unod a lovakat, vagy csak meg akarod mutatni a világnak, hogy ki a leglazább Vaják a vidéken, akkor ez az a mod, amit kötelező telepítened. A dolog igazi pikantériája, hogy a snowboardot nem csak utazásra lehet használni, de kiváló harci eszközzé is válhat.

Hirdetés

Ha felkapod a deszkát, akkor az helyettesítheti Geralt kardjait. Egy elegáns suhintással a snowboard megszabadíthat téged akár a világ legádázabb szörnyeitől is. Mondjuk a vágó/szúró hangokat érdemes figyelmen kívül hagyni, de annak is betudhatod őket, hogy egy szokatlanul éles deszkáról van szó.

Geralt VGX Snowboarder fájljait megtalálod a linken, de a teljes élményért érdemes lehet feltelepíteni a Skellige Winter Weather System, és az Everest modokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)