Hirdetés

Ha tehetné, sok ponton átírná a sztorit a Dragon Age 2 írója

|

A játék történetének írója a fejlesztés körüli fejetlenségről és arról mesélt, mit változtatna, hogy jobb legyen a játék.

Hirdetés

Az idén 10 éve megjelent Dragon Age 2 írócsapatának vezetője, David Gaider a Twitteren mesélt korábban sosem hallott sztorikat. Az egész azzal kezdődött, hogy valaki megkérdezte, neki melyik rész volt a kedvence a Dragon Age játékok közül.

Gaider elmondása szerint a kedvenc epizódja a DA2 volt, még annak ellenére is, hogy mennyi probléma volt a játék körüli munkálatokkal. Az író arról mesélt, hogy a fejlesztés közben is folyamatosan változtak az elvárások a kiadó felől, illetve hogy az ebből fakadó nehézségek nagy hatással voltak a sztorira.

Hirdetés

Egy konkrét esetet is elmesélt, mikor egyszerűen az idő hiánya miatt feleslegesen kellett dolgoznia neki és a csapatának:

"Meg kellett írnom egy dialógust, ahol Orsino akkor is átváltozik, ha mellé állunk, mivel a bossharca kikerült a játékból és nem volt már időnk kijavítani a sztorit."

Aztán azzal folytatta, hogy mindezek ellenére is a DA2 a kedvence, bár nem szívesen élné újra a fejlesztés időszakát. Végül megkérdezték, hogy mit tenne, ha Zack Synderhez hasonlóan ő is újra elkészíthetné az egész projektet a saját elképzelései szerint. Ezt részletesen kifejtette, ide kattintva olvasgathatjátok.

Nektek melyik volt a kedvenc Dragon Age játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)