Hirdetés

Ha unalmas már a Google Chrome dinós játéka, akkor próbáld ki ezt!

|

Valószínűleg mind ugrándoztunk azzal a kis dínóval, mely akkor jelenik meg a Google Chrome-ban, ha elmegy az internet, most azonban a játék teljesen új arcát mutatja meg.

Hirdetés

Rengeteg játék használja a kiszolgáltatottság érzését, amikor az embernek nincs, vagy csak nagyon limitált lehetősége van visszatámadni, inkább csak menekülni tud. Ilyenek az Amnesia játékok, az Alien: Isolation vagy éppen Resident Evil 7. Mit nem adnánk néha ezekben a címekben, ha egy komoly mordállyal dobnának meg minket a fejlesztők - nos most egy olyan címben történt ez meg, amire egyáltalán nem számítottunk.

Hirdetés

Noha fenti felsorolást olvasva valószínűleg senkinek nem jutott eszébe az a kis dinós játék, ami a Google Chrome böngésző beépített aprósága, de szigorúan a kiemelt jellemzőket nézve (és kicsit hunyorítva) beillik a sorba. Egy rajongói alkotásnak köszönhetően a kis dinoszaurusz viszont már a legkülönfélébb felszerelésekkel vághat neki a sivatag veszélyeinek.

Ha unjátok, hogy csak a szóköz billentyűt püfölve óvakodtok a kaktuszoktól és szárnyas őshüllőktől, akkor most az egész billentyűzetet igénybe vehetitek, a Dino Swords névre hallgató kis böngészős játék ugyanis elképesztően sok összegyűjthető fegyverrel fűszerezi meg az egyszerű ugrándozást. Ezek között a gránáttól kezdve, a shotgunon, a dobócsillagon és a lézerfegyveren át egészen a portal gunig minden megtalálható.

Ha szeretnétek ti is egy minden jóval felszerelt T-rexszé válni, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni a játék weboldalára és követni az utasításokat. Ha nagyon belejöttök a mókába, akkor benevezhettek a világ legjobbjai közé, és ha pontszámotokkal bent vagytok a 10 legjobb között, akkor a fejlesztőktől még nyereményeket is kaphattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)