Hirdetés

Ha valamit, ezt átvehetné a Call of Duty: Warzone a Fortnite-tól

|

Óriási frissítés érkezett az Epic Games battle royale játékához, de most már legalább sokkal kisebb helyen terpeszkedik a PC-s változat.

Hirdetés

Sajnos az a helyzet, hogy a következő konzolgenerációban már kötelező lesz SSD-t venni, ha sok játékot akarunk tárolni úgy, hogy bármikor azonnal elindíthassuk őket (és még abből sem lesz jó akármilyen). Erről, illetve arról, hogy mennyire is lesz drága a kompromisszumok nélküli next-gen élmény, a linkelt cikkben írtunk.

Ugyanakkor az is látható, hogy néhány fejlesztő törekszik a fájlok méretének csökkentésére, és ugyan a Call of Duty: Modern Warfare-nek már kevés egy 250 GB-os SSD, kevés játék éri el ezt a gigantikus méretet. A Fortnite most éppen jelentősen összement.

Hirdetés

A PC-n eddig nagyjából 90 GB-nyi helyet kérő battle royale-hoz reggel jött egy 27 GB-os frissítés, viszont aki ezt telepítette, örömmel láthatta, hogy több mint 60 GB-tal kisebb lett a játék mérete, már csak 26,5 GB-ot foglal. A továbbiakban a frissítések mérete is csökken, illetve gyorsabb lesz a betöltés.

Örülnénk, ha ezt a példát mások is követnék, de még nem tudjuk, például az Unreal Engine 5 lehetőségeinek kihasználásához kell-e játékméret terén kompromisszumot kötni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)