Hirdetés

Ha valóban ez a Dying Light 2 gyűjtői kiadása, akkor elég szép kis pakkra számíthatunk

|

Kiszivárgott egy kép, amin elméletileg a Techland új játékának mindenféle jósággal megpakolt változatát láthatjuk.

Hirdetés

Valószínűleg sok rajongó várja már a Dying Light 2 megérkezését, ezért sem túl örömteli dolog, hogy elég nagy a bizonytalanság körülötte, hiszen Chris Avellone után nemrég egy újabb író hagyta ott a projektet, amiről egyébként is rég kaptunk már érdemi információt.

Időközben azonban történt egy aprócska fejlemény, ami alapján talán nem butaság arra következtetni, hogy a Techland játéka továbbra is sínen van. Az alább látható kép állítólag egy cseh viszonteladó weboldaláról származik, és ha minden igaz, az szerepel rajta, hogy egészen pontosan miket is tartalmaz majd a Dying Light 2 gyűjtői kiadása.

Hirdetés

Ha valódi az anyag, akkor bizony elég korrekt csomaggal készül nekünk a Techland, hiszen a játék mellett a részét képezi egy menő fémtok, egy művészi rajzokkal megtöltött könyv, egy térkép a titkos helyszínekről, illetve a jelek szerint néhány képeslap, amelyek egy borítékban kapnak helyet.

Emellett a kép szerint megtalálható lesz még a pakkban egy szobor, ami a zombikkal hadakozó főhőst ábrázolja, valamint kapunk még UV-s matricákat, illetve egy UV-s zseblámpát is. Mindez pedig elméletileg egy méretes dobozban érkezik majd.

Ti örülnétek egy ilyen gyűjtői kiadásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)