Hirdetés

Ha van olyan játék, amiből tényleg nem kellett remaster, hát ez az

|

A tavaly debütált Terminator: Resistance mégis kap felturbózott változatot, ami már egy újgenerációs konzolon lesz játszható.

Hirdetés

Még 2019 őszén debütált a Terminator: Resistance, ami PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető, viszont nem lett a rajongók új kedvence, és a szakma sem volt túlságosan elájulva a Teyon játékától, ebből kifolyólag valószínűleg kevesen igénylik a felújított változatát. Nemrég mégis bemutatkozott a Terminator: Resistance Enhanced Edition, ami kizárólag PlayStation 5-re készül.

A remasterelt változat különféle patchekkel kiegészítve érkezik meg, és elérhető lesz egy új, Infiltrator Mode nevezetű móka is, amiben a játékosok T-800-asként csaphatnak össze az ellenállás tagjaival. Természetesen a látványvilág és a teljesítmény is javul némileg, így szebb környezetben lövöldözhetünk, és még a 60 fps is meglesz felskálázott 4K-s felbontás mellett. A fejlesztők ígérete szerint az átlagosnál négyszer gyorsabb töltési időkre számíthatunk.

Hirdetés

A Terminator: Resistance Enhanced Edition értelemszerűen kihasználja majd a PlayStation 5 egyedi funkcióit, és támogatja a DualSense kontroller adaptív ravaszait és fénycsíkját is. A játék új verziója a tervek szerint 2021. március 26-án érkezik meg, és kap egy gyűjtői kiadást is, ami fémtokkal és egyéb apróságokkal együtt lesz megvásárolható. A tervek szerint jövő nyáron még új tartalmak is érkeznek a remasterelt változathoz egy DLC formájában, szóval úgy tűnik, a fejlesztők még közel sem végeztek vele.

Azt egyelőre nem tudni, hogy PS5-ön kívül meg fog-e jelenni más platformokra is az Enhanced Edition.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)