Hirdetés

Háborús környezetbe visz a The Dark Pictures Anthology következő epizódja

|

Jövőre folytatódik a horror antológia, már egy hangulatos ízelítőt is kaptunk a fejlesztőcsapat jóvoltából.

Hirdetés

Nemrégiben jelent meg a The Dark Pictures Anthology második epizódja, mielőtt nekilátnátok, olvassátok el a spoilereket kínosan kerülő Csirke tollából származó Little Hope tesztet. A sorozatot fejlesztő Supermassive Games nem sokáig várt a 2021-re tervezett következő rész első kedvcsinálójával, ugyanis a trailert a Little Hope végigjátszását követően meg lehet találni a játékban is.

Hirdetés

A videóból kiderült, hogy az antológia harmadik felvonása a House of Ashes címet kapta, amit egyébként már 2019-ben levédetett a fejlesztőcsapat. A rövidke trailer nem sokat árul el a történetből, viszont az egyik főszerepben Ashely Tisdale-t láthatjuk majd, és a jelenetek alapján az arab mitológiához fognak kötődni a vagy napjainkban, vagy az öbölháború idején játszódó félelmetes események.

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re és vélhetően a legújabb konzolokra is. Felkeltették az érdeklődéseteket az első képsorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)