Hirdetés

Dió3 lokálban és rakétavetősdi

|

A franc se fog a Diablo III-ra várni, amikor a Játéközön.hu-n egy majdnem olyan jó "hack and slash" gamma vár mindenkit

Hirdetés

Már-már kezdtem kétségbe esni, hogy ma nem találok semmi feltöltésre érdemes játékot, de szerencsére a sors megkegyelmezett. Örömmel mutatom be Nektek a Játéközön.hu új szerzeményét a Kings Island-ot. Ő egy vérbeli, egérgyilkos "hack and slash", amiben egy börtönből kölcsönvett, kissé balszerencsés rabot alakítunk, akitől a király kér némi segítséget. Erőtől duzzadó karjába hamarosan kard is kerül, fejére sisak, testére mellvért, inventory-ba minden jó. Küzdelmei során gyűlik az arany, gyarapszik az xp és repkednek a szintek. Mondom én, hogy Diablo! Csak ajánlani tudom...

 

kingsisland.jpg

 * * *

 

Mai második ajánlatunk egy mókás ügyességi játék, a Rocket Man. Vagyunk mi, a kék ruhás, és van a másik, a piros. Mi annyival vagyunk előrébb, hogy nálunk van a rakétavető, ami azért valljuk be: sokat számít. Célunk, hogy a kettőnk közötti nézeteltérést a rakétavetővel orvosoljuk. Miután kilőttük a csomagot, azt nekünk, az egerünkkel kell átvezetni a szűk járatokon és mozgó tereptárgyak között, ügyelve, hogy ne érjen semmihez, és figyelve továbbá az időzítőt is. Ha haragosunk repül, mi akkor vagyunk boldogok. 

 

rocket-man_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)