Hirdetés

Hackerek az Apex Legends feltörésével követelik a Titanfall 1 javítását

|

A playlisteket és az értesítési rendszert is feltörték, és mindenkit egy, a Titanfall 1 megmentéséét követelő oldalra irányítottak.

Hirdetés

Amerikai idő szerint tegnap reggel indult az Apex Legends hackerbotránya. Egy kis csapatnyi Titanfall 1 rajongó úgy döntött, hogy a Respawn Entertainment legújabb címében fognak panaszkodni a korábbi lövölde helyzete miatt.

A srácok feltörték a playlisteket és az értesítéseket, és azok most mind arról panaszkodnak, hogy hackerek teszik tönkre a Titanfall 1-et, és az így játszhatatlan. Szerintük az EA és a Respawn tudatosan ignorálják a 2014-es játékuk állapotát.

Hirdetés

Az Apex Legends hackje először csak a PC-s játékosokat érintette, de egy rajongói oldal jelentése szerint azóta már minden platform érintetté vált.

Akiknél felbukkannak a Save Titanfall értesítések, azok nem is tudnak játszani az Apexszel, mivel a playlist választásánál csak a SaveTitanfall.com lista látható, mint elérhető opció. Vannak, akik be tudnak ugyan lépni meccsekbe, de a kör végén ők is megkapják az "Important Message: Visit and repost savetitanfall.com" üzenetet.

Az egész helyzet valószínűleg abból indult, hogy a Titanfall 1 és 2 folyamatos DDoS-olás áldozatává vált, és mivel nem csak mezei terheléses támadások ezek, így nem olyan egyszerű kivédeni őket.

"A Titanfall játékokat jelenleg mérgező helyzet nagyon frusztráló. Hetek munkájába kerül az, hogy egy-egy ostoba apróságot helyre tegyünk."

- ezt válaszolta a helyzetre a Respawn kommunikációs vezetője, Ryan K. Rigney még májusban, amikor az első támadások megkezdődtek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ami az Apex Legends ügyét illeti, a Respawn jelezte, hogy tudnak a hackről, és dolgoznak annak kivizsgálásán. Remélhetőleg nem fog sokáig tartani, hogy helyre tegyék a dolgot, mert minél tovább tart helyrehozni a battle royale-t, annál tovább húzódhat a Titanfallok problémáinak javítása is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)