Hirdetés

Hackertámadás érte a Bethesdát

|

Illetéktelenek próbáltak meg a hétvége folyamán behatolni a Bethesda fórumaira és weboldalaira.

Hirdetés

A bethblog.com főoldalán egy üzenet fogad bennünket, amiben a Bethesda tudatja velünk, hogy a hétvégén egy hacker csoport kísérelt meg betörni a cég weboldalára.



A Bethesda az eset miatt sajnálatát fejezte ki, ám úgy véli, megtették a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek. Személyes pénzügyi információkhoz, illetve bank- és hitelkártya adatokhoz nem juthattak hozzá illetéktelenek, ám felhasználónevekhez, email címekhez, valamint jelszavakhoz igen. Elővigyázatosságból azt javasolják rajongóiknak, hogy az összes Bethesda oldalon - beleértve a fórumokat is - cseréljék le azonnal az általuk használt jelszavakat. Továbbá minden egyéb weboldalon is, ahol ugyanazon, vagy ahhoz hasonló felhasználónév és jelszó alatt tevékenykednek.
Végezetül pedig azt tanácsolják, hogy fokozottan figyeljenek a gyanús emailekre, illetve fiók-aktivitásra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)