Hirdetés

Most egy hacker-szimulátort zsákolhattok be ingyen

|

Ha szeretnéd legális környezetben kipróbálni, milyen a hackerek élete, akkor itt a tökéletes lehetőség.

Hirdetés

Ha gyorsak vagytok, újabb játékkal bővíthetitek ingyen a Steam könyvtáratokat, a Humble ugyanis most ajándékba adja a Hacknet nevű csodát.

Hirdetés

Ez nem a Watchdogs-féle hollywoodi hackelés. Itt bizony kőkemény UNIX parancsokkal kell megpróbálnotok feltörni a tűzfalakat. Természetesen nem csak úgy a vakvilágba programozgatunk, kapunk egy kifejezetten izgalmas sztorit is, ugyanakkor semmi nem töri meg lendületet, csak te vagy, a parancssor, meg néhány email, amiben az instrukciók érkeznek. A játékban nincs lebutítva a programozás, de azért nem kell mérnökinfó diploma ahhoz, hogy neki tudjatok állni, hála az okosan felépített kihívásoknak.

A játékot ide kattintva tudjátok letölteni, de értdemes sietni, hiszen csak szombat este 7-ig adják ajándékba a kulcsokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)