Hirdetés

Hacktag - kooperatív hackelős-lopakodós játék érkezik

|

Bár egyedül is játszható, a Hacktag értelemszerűen kettesben lesz igazán jó móka.

Hirdetés

Ha még nem tudjátok, mivel fogtok játszani Valentin napon a kedvesetekkel, akkor itt a tökéletes játék, ami épp aznap jelenik majd meg.

Hirdetés

Na jó, témájában nem éppen romantikus a cucc, amiben egyikőtök a terepen tevékenykedő ügynököt, a másik pedig az őt segítő hackert alakítja majd. Az ügynök feladata, hogy bejusson a terepre, kicselezze az őröket, és ellopjon/kikapcsoljon/bekapcsoljon valamit, miközben a hacker nyitogatja neki az ajtókat, követi az őröket, feltöri a biztonsági rendszereket, kapcsolagatja a kamerákat, és így tovább. Hogy miért van macska fejük, azt ne kérdezzétek.

Nem a Hacktag az első játék, ami erre a koncepcióra épít, néhány éve a Clandestine nagyon hasonlóan működött. Azt a játékot imádtam, úgyhogy tuti rá fogok repülni erre is, egy haverral együtt nagyon jó mókának tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)