Hirdetés

Haegemonia interjú!

|

A GameSpy lelkes csapata, ezúttal a Digital Reality egyik frontemberét, a tiszteletre méltó Peller Lászlót csípte el egy izmos kis interjú erejéig! Készülő űr stratégiájukról, a Haegemonia: Legions of Iron-ról faggatták! Azért is érdemes megszemlélni a teljes interjút, mert, ha esetleg nem is tudsz angolul, gyönyörű új képeket szemlélhetsz meg itt!

GameSpy: A játékban kissebb, vagy nagyobb küldetések lesznek? Digital Reality: A játék előrehaladtával egyre nagyobb és nagyobb megmérettetéseink lesznek! Kezdetben még csak kevés egységet irányíthat a játékos, ám a későbbiekben akár egy egész szektort is!
GameSpy: Átvesztek esetleg valamit az Imperium Galactica II-ből? Digital Reality: Magától érdetődő! Rengeteg remek ötlet jött az IG2-ből, a Homeworld-ből és a Master of Orion 2-ből. Mindemellett természetesen, ha játszol a Haegemoniával, megmarad a teljesen új játék érzése!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)