Hirdetés

Victor Vran - Motörhead témájú kiegészítővel támad az akció-RPG

|

A PC-s akció-RPG fejlesztői annyira nagy metálrajongók, hogy a következő kiegészítőt igazi legendák munkásságára építik.

Hirdetés

Habár a Haemimont Studios csapatát mi leginkább a Tropico játékok miatt ismerjük, legutóbbi alkotásukkal igyekeztek elrugaszkodni a már jól ismert stragiázós, menedzselős dologtól és kicsit akciódúsabb vizeket feltérképezni. Ebből született meg a démonvadászós akció-RPG, a Victor Vran, mely egy most igen témához illő kiegészítőt fog kapni.

Aki az idén kijutott a VOLT Fesztiválra az többek között a heavy metálban úttörőnek számító Motörhead-et is elkaphatta és megbizonyosodott róla, hogy Lemmy Kilmister bizony még kora ellenére is árasztja magából a rock'n'roll életérzést. A Victor Vran fejlesztői pedig úgy döntöttek, hogy a zenekar munkásságában van annyi démoni energia, hogy tökéletes alapját biztosíthatná egy kiegészítőnek, így a nemrég bejelentett "Motörhead Through The Ages" kiegészítő ezen a nyomvonalon fog haladni: az új képességek és fegyverek mellett egy új történet is bekerült a játékba, mely teljes mértékben Motörhead témájú.

A fejlesztők bejelentése szerint a kiegészítő történetét mind a zenekar története, dalszövegei és az imidzsük is nagyban megihlette, így akik jól ismerik a banda lemezeit, valószínűleg nagyon otthonosan mozognak a játékban. Sajnos trailer egyelőre nincsen, de egy-két képen azért megnézhetjük, hogy milyen hangulatra is lehet számítani.

Nektek hogy tetszik? Melyik metál banda alapján lehetne még jó játékot készíteni? Persze leszámítva azokat, akik már részesültek hasonló megtiszteltetésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)