Hirdetés

Hajmeresztő előzetes vezeti fel a Serious Sam 4 bizarr történetét

|

Az ember nem gondolná, hogy egy olyan játéknak van sztorija, amiben fejetlen, bombakezű embereket kell lelőni, a Serious Sam 4 viszont pont ezt bizonyítja.

Hirdetés

A Devolver Digital és a Croteam kiadott egy új trailert a Serious Sam 4-ről, ami leginkább a kampány történetére fókuszál. A következő epizód kronológiailag egy előzmény lesz, így még akkor találkozunk Sammel, amikor az Earth Defense Force vezetőjeként próbálta megakadályozni az emberiség kipusztulását. Nem kell túl összetett dramaturgiára számítani, de unatkozni sem fogunk.

A trailer egyébként egy érdekes kampányt vetít előre, ahol a humor nyilván agyon fogja nyomni a drámai történetmesélést, de meg is lepődnénk, ha megkönnyeznénk a játékot, amiben a lehető legelborultabb földönkívülieket kell agyonlőni.

Hirdetés

Ettől függetlenül azért izgalmas körítés lehet még ebből, nézzük meg:

A Serious Sam 4 megjelenése 2020. szeptember 24-én várható PC-re és Google Stadiára. A PlayStation 4-es és Xbox One-os változatok valamikor jövőre érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)