Hirdetés

'Hajnalt...

|

Gondoltam, ha már új nap van, illendő lenne tisztességesen megnyitni azt. Naszóval... Jácint napja van, kedd, odakinnt meg még elég sötét. Ezen a napon hunyt el II. (Nagy) Frigyes porosz király, csak az évszám más (1786). Híreknek reméljük ma sem leszünk szűkében, addig is kis kora hajnali rekeszizom-torna:

Tanév kezdete van, leküldi Isten Szent Pétert a Földre, nézze meg, mit csinálnak az egyetemi hallgatók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy kérdi tőle Isten, mit látott. - Hát, az orvosi egyetemen tanulnak, a jogon úgyszintén. De a Műegyetemen... csak buliznak. Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri, mondja el mit látott. - Az orvosi egyetemen szakadtak bele a tanulásba, a jogon ugyanúgy. De a Műegyetemen buliznak, lógnak, szórakoznak. Év végéig többször megismétlődik a helyzet, mikor is vizsgaidőszak előtt megint lemegy Szent Péter, mikor visszajött, kérdi Isten tőle: - Nos, mit láttál? - Az orvosin reggeltől estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a jogon szintén. - Hát a Műegyetemen? - Ott már csak imádkoztak... - Imádkoznak? Jó! Ezeket átengedjük!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)