Hirdetés

'Hajnalt...

|

...akarom mondani éjjelt, vagy mit :) Nos, csak nem tudtam elaludni, és figyeltem a Half-Life 2 körüli eseményzuhatagot. A tényállás jelenleg az, hogy több amerikai boltban is megtörték az embargót, és november 16 előtt valóban elkezdték árulni a Valve sikerjátékát. Namármost a bibi annyi, hogy hiába szerezte meg ezt immáron egy rakat emberke, hiába aktiválták a játékot a neten, amíg a fejlesztők nem engedélyezik az unlock kulcsot, addig csak nézhetik a tulajok a játék dobozát. Most vagy megvárják a 16-át, vagy mától elindul az aktiváció, ami azért is érdekes, mert akkor a Steamen letöltött játékosok is megvásárolhatják. Szóval lehet, hogy eljött a nagy nap!

Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást. - A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív. Az angolban viszont a kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol a kétszeresen pozitív állítás negatív lenne. Mire hátulról egy hang: - Aha, persze.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)