Hirdetés

Hajrá BKV: Bus Driver bejelentés

|

Megnyitotta kapuit a Bus Driver honlapja, ami egyúttal a játék bejelentését is jelenti. A megjelenés idén decemberben várható.

Hirdetés

Ebben a szimulátor alkotásban a buszsofőrök nehéz életét ismerhetjük meg közelebbről. Persze annyi előnye azért van a dolognak, hogy nem a magyar, hanem az amerikai sárgabuszos rendszerről lesz szó a játékban.

Feladatunk a megadott menetrend szerint az előre meghatározott útvonalon végighaladni, s közben figyelni az esetleges forgalmi fennakadásokat, illetve utasaink biztonságát és lelki nyugalmát is. Nem szabad tehát sietni, csak épp annyira, amennyire a menetrend előírja. Több mint két tucat pályaszakaszon furikázhatunk majd, különféle időjárási helyzetekben, vagy akár éjjel és nappal is. Az első képeket alant találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)