Hirdetés

Hajukat tépik a konzolos Mafia 2: Definitive Edition tulajok, vállalhatatlan állapotban jelent meg a játék

|

Röviden, tömören: a Hangar 13 ezt csúnyán elszúrta, PS4-en és Xbox One-on a Mafia 2: Definitive Edition borzalmas technikai hibáktól hemzseg.

Hirdetés

Nemrég külön cikkekben próbáltuk megválaszolni azokat a cseppet sem egyszerű kérdéseket, hogy most akkor remake vagy remaster lesz a Mafia: Trilogy, illetve ki kapja meg ingyen a Mafia 2 és a Mafia 3 felújított kiadásait. Úgy tűnik, hogy PS4 és Xbox One konzolokon bizony akkor is meg kell venni a minimális ráncfelvarráson átesett második részt, ha korábban birtokoltuk a PS3-as vagy Xbox 360-as kiadást. A jelek szerint pedig cseppet sem fog örülni az, aki újra kinyitja a pénztárcáját, és konzolon szeretne ismét nekiesni a játéknak. 

Hirdetés

Az eddigi beszámolók alapján ugyanis a konzolos Mafia 2: Definitive Edition egy kész katasztrófa technikai fronton (nálunk RG a PC-s verziót tesztelte, a megjelenés előtt nem nézhettünk rá a konzolos változatokra). Főleg PS4-en van tele a játék hajmeresztő glitchekkel és bugokkal, de Xbox One-on sem fényes a helyzet. Több YouTuber is elkezdte kigyűjteni a leglátványosabb hibákat, amelyeknek széles tárházát képes produkálni a Mafia 2: Definitive Edition. Autók zuhannak be az aszfaltba és esnek ki a pályáról, textúrák felejtenek el betölteni, vagy épp a képfrissítés esik be úgy, hogy az ember el sem hinné, jelenlegi generációs konzolokon játszik épp.

Remélhetőleg a Hangar 13 csapata nagyon hamar elkezdi a konzolos kiadások javítását, mert ez így ebben a formában végtelenül kellemetlen. Ha esetleg ti is konzolon próbáltatok szerencsét a Mafia 2: Definitive Editionnel, akkor lent a kommentek között mindenképp számoljatok be tapasztalataitokról! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)