Hirdetés

Halad a SimCity feltörése - közel az egyjátékos mód

|

Nem egészen természeti, inkább rossz üzletpolitikai és technikai csapások érik szerencsétlen Sim-városainkat, de már szerveződik az ellenforradalom.

Hirdetés

Tegnap hírt adtunk arról, hogy talán nem lehetetlen Maxis új SimCity játékával egyjátékos módban játszani. Úgy tűnik, kicsit elhamarkodottan ítéltük meg, hogy sokat kell még rá várni, ugyanis egy moddernek máris sikerült megkerülnie a kényszerűen online játék akadályait.



A Reddit felületén közzétett videóban az UKAzzer nicknevű modder bemutatja, hogy az EA és a Maxis állításával ellentétben nincsenek határok, a debug mode-ot megpiszkálgatva a játékos vígan építi az utat offline is, képes menteni, a tartalom pedig ugyanúgy szinkronizálódik.

Ugyan néhány dolog még korlátozott ebben a formában, egy ilyen lépés már bizonyítja, hogy nem kell egészen hinni annak a magyarázatnak, ami a „csak a szervereken működik” érv mögé akarja bújtatni másolásvédelmi politikáját. A SimCity online döcögése elég sok fejfájást okozott a játékosoknak, és a SimCity teszt során is kiderült, hogy lenne igény új megoldásokra. Talán éppen arra, ami itt készül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)