Hirdetés

Haláli zombihétvége a Steamen

|

Az E3 sodrásában a héten elmaradtak az akció ajánlók, ezért most gyorsan pótoljuk a hiányosságot.

Hirdetés

Elsőként megköszönném dave147 barátunknak, hogy felhívta a figyelmet az akcióra, mely Zombihétvége címre hallgat a Steamen és ennek keretén belül 50% kedvezménnyel lehet megvenni a tavaly év végén megjelent Dead Rising 2 és a 2009 őszén piacra került Resident Evil 5 játékokat. Ahogyan nem is olyan régen valaki a kommentek között megjegyezte, a legújabb játékok esetén a Steam nem feltétlen a legjobb választás, legalábbis nekünk, akiknél egy euró nem egyenlő egy dollárral, de a leárazásaik vitathatatlanul ütősek.

A Resident Evil 5 érdekessége, hogy 2009-ben a GS előfizetés mellé ezt kapta ajándékba az, akinek nem kellett a Need for Speed: Shift, vagy nem jutott neki. A Dead Rising 2 pedig azért is jó választás, mert első részéhez képest sokkal nagyobb területen játszódik, és lényegesen több lehetőségünk van ismét a túlvilágra küldeni a ránk támadó zombikat. Az akcióról bővebben természetesen a Steamen olvashattok. A játékokkal kapcsolatban engedjétek meg, hogy ajánljak egy kiváló zombis filmet azoknak, akik még nem látták a Shaun of The Dead (Haláli Hullák Hajnala) című, utánozhatatlan filmalkotást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)