Hirdetés

Halálos fegyver új köntösben - 21 Jump Street premier előtti kritika

|

Sajnos jó ideje gyengébb vígjátékokkal és sorozatokkal szórakoztatnak minket, de Jonah Hill és Channing Tatum vígjátéka megtöri az állóvizet egy világsikerű amerikai tévésorozata alapján.

Hirdetés

Ennél viccesebb filmet nem fogsz látni idén! Végre egy jónak nevezhető komédia került a mozikba. No persze azért az Amerikai Pite sem sikerült rosszul, de ott mégis csak a „számolni nehéz, olyan sokadik rész” került a mozik vásznaira. Ezzel szemben a 21 Jump Street végre egy kis színt visz a filmpiacra, és jött, látott tarolt!

Az Amerikában-márciusban debütált film egy hónapja van a mozik vásznain és az első becslések szerint már a premier napján 13 millió dollár bevételt hozott és egyenes úton eljutott a 100 milliós filmek táborába.

Hogy mégis hogyan sikerült ezt elérni a kritikusok ellenére, a komédia nehéz műfajában? A siker titka az átlagosnál sokkalta merészebb, korhatárt nem kímélő beteg poénok (Magyarországon 18-as karikát kapott a film) és persze a remek szereplőválogatás. Ráadásul, hogy még jobban megfejeljék az alkotást, mellétettek egy tipikus amerikai sorozat nyomán megteremtett balfék kopó sztorit, amely a következőképp alakul: Johan Hill és Channing Tatum egy két ballábas zsaruosztagot alakítanak, mely a 21 Jump Streeten „üzemel”.

A kritika folytatása megtekinthető a CineStar honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)