Hirdetés

Ingyen tölthető az új Halálos iramban játék

|

Megjelent a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, amit most bárki teljesen ingyen tölthet le, nem csak Xbox One-ra.

Hirdetés

Április másodikán kerül a hazai mozikba a Furious 7, avagy a Halálos Iramban 7 (nem bonyolították túl a fordítást, nem is kell), amire a Forza Horizon 2 fejlesztőinek önálló, két hétig ingyen letölthető játékával hangolódhatunk.

Elérhetővé vált az Xbox Live-on a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, amiben a filmek, elsősorban az új rész járműveit vezethetjük (az elején meg a sárga Huracánt) Franciaország városaiban és vidékein. Remek kóstoló ez abból, amit a Forza Horizon 2 kínál, úgyhogy ha még nem játszottatok a játékkal, akkor mindenképp szerezzétek be legalább ezt az ízelítőt. Az Xbox 360-as változat ezen a linken, az Xbox One-os pedig errefelé található, de a konzolokról belépve ugyanúgy eléritek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)