Hirdetés

Az eredeti játékból törölt tartalmakat hoz vissza egy Half-Life 2 mod

|

Sosem látott területek, karakterek és még sztorielemek is bekerültek a rajongói alkotásba, amihez ráadásul az alapjáték sem kell.

Hirdetés

Több mint tíz éve jelent meg a Valve játéka, ami azóta igazi klasszikusnak számít a játékvilágban. Rajongói még mindig képesek előállni új ötletekkel; most például egy lelkes modder csapat olyan tartalmakat használt fel, amelyek törölve lettek a játékból.

Hirdetés

A héten jelent meg a Dark Interval mod, ami számos, a Half-Life 2 végleges változatából kimaradt tartalmat kínál, így kaptunk négy új fejezetet, összesen 11 pályával. Meglátogathatjuk Kleiner laboratóriumát, a vadonatúj Manhack Arcade-ben City 17 lakosai irányítgatják a manhack robotokat. Fontos, hogy a Dark Interval nem tartalmaz pályákat a játék kiszivárgott változatából, és sok mindent a srácok alkottak meg, hogy teljes legyen a kép.

Ráadásul ez még csak a projekt első része, tehát számíthatunk folytatásra a jövőben. A futtatásához nem kell rendelkeznetek a Half-Life 2-vel, egyszerűen csak töltsétek le Steamről a Source SDK Base 2013 Singleplayert, majd innen a modot, és már indulhat is a móka.

Kíváncsian várjuk, hogy a csapat mivel áll elő legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)