Hirdetés

Half-Life 2: Episode Four - képeken a soha el nem készült rész

|

Ritka kincseket tudunk mutatni nektek, 11 eddig sohasem látott kép bukkant elő a törölt Half-Life 2: Episode Fourról!

Hirdetés

ValveTime egy igazán különleges anyaggal kedveskedett a Half Life rajongóknak. Eddig soha be nem mutatott képek kerültek ugyanis elő a Half-Life 2: Episode Fourról, a játékról, melyet végül sajnálatos módon elkaszáltak.

Az új képek Robert Wilinski személyes portfóliójából származnak. Wilinski 2007 és 2008 között erősítette az Arkane Studios csapatát, akik ez idő alatt a Half-Life 2: Episode Fouron (más néven a Return to Ravenholmon) dolgoztak. Az epizód a Ravenholm nevű európai városban játszódott volna, melyet zombik leptek el. A cselekmény időben valamikor a Half-Life 2: Episode Two vége elé lőhető be. Nézzétek meg a ValveTime Spotlight Exclusive legújabb adását, ahol további részleteket mesélnek a törölt projektről.

Íme itt vannak az említett képek is.

Ráadásképpen a The Crossingból is felbukkant két kép. Ugyebár ez az ígéretes cím is kukázásra került még 2009-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)