Hirdetés

Half-Life 2: Episode Three artwork

|

Rég nem hallottunk újat a harmadik epizódról, s a jelek szerint még egy darabig nem is nagyon fogunk. Fájdalomdíj alant.

Hirdetés

Az FPS rajongók táborának jelentős része által a műfaj legjobbjának tartott Half-Life 2 története még mindig lezárásra vár, hiszen minden egyes elvarrt szál után újabb, megválaszolásra váró kérdések merültek fel.

Half-Life 2: Episode Three - 1. kp



Vélhetően a második epizód végén "megismert" Borealis nevű hajóhoz kell majd eljutnunk, mégpedig havas környezetben, ami új kihívást jelent a Source motornak. Alyx és Gordon kalandjának újabb felvonására még várnunk kell egy darabig, hiszen Doug Lombardi többször is kijelentette, hogy nem mostanában fog elkészülni, s a jövő hét elejére időzített E3 során még biztosan nem mutatnak belőle semmit, helyette a jó egy éve csúszó Left 4 Dead promótálására koncentrálnak.
Míg könnyeinket törölgetjük, vigaszdíjként megcsodálhatunk egy friss artwork-öt az Into the Pixel idei gyöztesei között.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)