Hirdetés

Half-Life 2 - ha hiányzott a játékból a falon futás, ezt a modot telepítsd!

|

Ha mindig is arra vágytál, hogy Combine fejeken ugrálva gyilkold le az ellenfeleket, akkor ez a neked való mod.

Hirdetés

Elkészült a Half-Life 2 Mobility Mod v2, amivel sokkal mozgékonyabbá tehetjük Gordont. Az egyik legfontosabb újdonság az új verzióban, hogy már működik az Episode One és Episode Two részekkel is.

Hirdetés

Változott továbbá a feszítővas használatának módja is: saját gombot kapott a közelharci fegyver, és ha nyomva tartjuk a kijelölt billentyűt, és azzal együtt lenyomjuk az elsődleges támadást, akkor egy hatalmas ugró csapást mérhetünk ellenfeleinkre. Elég menő így arcon verni a maszkos megszállóinkat.

A lényeg azonban még mindig az, hogy a Mobility Mod gyakorlatilag Titanfall-szintű falon futásra ad lehetőséget, aminek köszönhetően nagyot változik a Half-Life 2 részek harciélménye. Érdemes tenni vele egy próbát.

A mod telepítéséhez szükséges fájlokat megtaláljátok a Mobility Mod ModDB aloldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)