Hirdetés

A Half-Life 2 elvisz minket a Jurassic Parkba

|

Egy lelkes Half-Life modder csapat kitartóan dolgozik a projekten, hogy még idén meglátogathassuk a dinoszauruszokat.

Hirdetés

Sokakat megihletett már Michael Crichton klasszikusa, és természetesen amellett, hogy játékok is készültek és készülnek a Jurassic Park története alapján, még a Half-Life 2-höz is készül egy olyan mod, amelynek köszönhetően Robert Muldoon szerepében küzdhetünk a parkban. A Jurassic Life címet viselő mod még csak tesztverzióban működik, és a fejlesztő csapat nem publikálta, viszont már tesztelték, hogy a sztori kampány végigjátszható ebben a formában is.

Hirdetés

A csapat tervei szerint még idén elkészülnek a teljes moddal, és szívesen keresnek lelkes partnereket, akik az NPC kódoláshoz és a modellezéshez értenek, hogy minél jobban haladjon a munka. A Jurassic Life világáról viszont készítettek egy hangulatcsináló videót, ezt alább láthatjátok.

Nektek hogy tetszik a Jurassic Park világa alapján készülő HL2 mod? Szívesen kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)