Hirdetés

Half-Life 2 - Képek a törölt negyedik részről

|

Egy videó, valamint új képek bukkantak fel a világhálón a Half-Life 2: Episode 4-ről, ami sajnos soha nem fog elkészülni.

Hirdetés

Megszakadhat a szíve a sorozat rajongóinak, hiszen a Valve már nagyon régóta hallgat a Half-Life 2 jövőjét illetően, most pedig azok után, hogy még a harmadik epizódról sincs semmilyen információnk, felbukkannak ezek a szívfájdító képek. Valve...

Na de, lássuk, hogy mit is tudunk a Half-Life 2: Episode Four-ról! Először is, ezt nem is a Valve fejlesztette volna, hanem az az Arkane Studios, akiknek a zseniális Dishonoredet köszönhettük még tavaly ősszel. Még 2006 és 2007 között zajlottak a munkálatok, ám a sorozat atyjai úgy döntöttek, hogy leállítják a projektet, mivel a „headcrab-ek és a zombik már lejárt lemeznek számítottak”. A történet valamikor az Episode Two vége előtt játszódott volna, s az lett volna a lényege, hogy visszatérünk Ravenholm városába egy kis zombi hentelésre. Emiatt nem is véletlen, hogy a rész a Return to Ravenholm címet kapta.
Bár nem sokat mutatnak a képek, s a videó is elég szegényes, mégis érdemes megtekinteni őket, már csak azért is, mert a videóból kiderül, hogy a headcrabek tudnak nagyon aranyosak is lenni.

Hát ennyi lett volna! Csak remélni tudom, hogy azért kaszálták el az Episode Four-t, hogy egy olyan Half-Life 3-al lepjenek meg minket, amitől leesik majd az állunk. Please! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)