Hirdetés

Half-Life 2 mozi - Escape From City 17 bemutatkozó rész

|

A Purchase Brothers nevével fémjelzett Escape From City 17 rajongói filmsorozat a Half-Life 2 előtt tiszteleg.

Hirdetés

Uwe Boll következő filmjéhez befektetőket keres, a tökéletes jelölt bukszájában legalább negyvenmillió dollár rejtőzik. Mesterünk ezúttal elhagyja a videójátékok világát, azonban rövid üzenetet szeretnénk átadni neki: amennyiben megszerezte legújabb filmjéhez szükséges pénzmagot, legyen szíves és minél előbb utalja át a teljes összeget a Purchase Brothers számlájára. Nevezett testvérek ugyanis valamivel több, mint 500 dollárból olyan Half-Life 2 rajongói adaptációt rittyentettek össze, melyet akár órákon keresztül elnézne az ember. Szó sincsen kasszasikereket megszégyenítő vizuális effektekről, kiemelkedő színészi teljesítményről vagy megvalósításról. Mindezek ellenére az Escape From City 17 megpróbálja visszaadni a második rész hangulatát és képes kiemelkedni a könnyen felejthető nagyon alacsony-költségvetésű rajongói filmek sokaságából. Biztosan emlékeztek még a vagonok közötti fegyverharcokra, valahol itt kapcsolódunk a történetbe. Gyönyörűen kivitelezett jelmezek és a játékból megismert hangeffektek, betétek. Mielőtt nekiesnétek a filmnek érdemes megjegyezni, hogy a Valve immár hivatalosan is támogatja a projektet, valamint hamarosan érkezik a második rész. Nektek hogyan tetszett?

 

escape_from_city17_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)