Hirdetés

Így vihető végig 40 perc alatt a Half-Life 2

|

Ha azt hiszed, hogy te viszonylag gyorsan végig tudsz szaladni a Valve klasszikusán, akkor most gondold újra. Lehet, hogy itt láthatsz pár új trükköt.

Hirdetés

Hogy most ki mennyire van oda a rohamtempós végigjátszásokért, az egy dolog, a SourceRuns csapatmunkájának eredménye nem egy szokásos speedrun, de pont ettől lesz még szórakoztatóbb a Valve csodája.

A Half-Life 2 már rengeteg javításon van túl, de a 40 perces megoldáshoz az eredeti, 2006-os változatra van szükség.

A 2010-es, Orange Box verzióban már másképp működött a fizika, és rengeteg hibát kijavítottak, melyek lehetetlenné tennék a fent látható megoldást. Lényegében régi bugokat használnak ki a srácok, de ezt ők jobban elmagyarázzák a lenti videóban.

A Half-Life 2 szokványos FPS megoldásából kaptunk egy Mirror's Edge-féle falon futkosós rohangálást. Így nem feltétlenül élvezetes a játék, de maga a 40 perces eredmény bőven elég jutalom a sok kísérletezésért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)