Hirdetés

Half-Life 2 Transmissions mod - videón darál az új Gravity Gun

|

Ha mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen lehet a Half-Life 2 Gravity Gunjával rocket jumpolni, akkor a Transmission mod neked szól.

Hirdetés

Bár ez a mod nem élvezi a Valve hivatalos elismerését, ettől függetlenül a rajongók feltehetően imádni fogják a Transmissiont. A túltöltött Gravity Gunt nagyon imádtuk a Half-Life 2-ben, ezúttal azt is tovább gondolták.

A Transmission egy vadonatúj, bár rövid történettel is kiegészíti a játék világát, de az abszolút szenzáció egyértelműen a Gravity Gun továbbfejlesztett prototípusa lett. A Zero Point Energy Projector (ZPEP) nem tud tárgyakat emelgetni, ám az általa kilőtt lövedék tekintélyes pusztításra képes, akár konténereket is arrébb lökhetünk vele. Ha ugrás közben magunk alá tüzelünk, akkor a lövés ereje a magasba repít minket, ám vigyázzunk, a fegyver képes lemerülni és kell neki egy kis idő, mire a beépített aksi visszatölt. 

A rocket jumpra hasonlító mechanizmus magasabban fekvő pontok eléréséhez alkalmas, de fegyverként is kiválóan használható. A Striderekkel már lenne egy kisebb gond, ám az egyik képen jól láthatjátok, hogy egy konténer még a háromlábú monstrumnak is túl nagy falatnak ígérkezik.

 

Ha megjött a kedvetek a Transmissionhöz, akkor itt minden szükséges információt megtaláltok a telepítéshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)