Hirdetés

Reméljük, sok ideje lesz a Half-Life 2-t Unreal 4-re átültető moddernek

|

Egy rajongó gyakorlásképpen elkészítette az Unreal Engine 4-gyel a Half-Life 2 néhány elemét és ha alkalma nyílik rá, egy teljes rajongói felújítással is szívesen megpróbálkozna.

Hirdetés

Half-Life témájú rajongói projektekből sosincs hiány, van például, aki az első epizód motorjára ülteti át a 2004-es játékot. De persze olyanok is akadnak, akik régebbi helyett modernebb látványt kölcsönöznének a City 17-ben és környékén játszódó kalandoknak, legalábbis egy részüknek.

Hirdetés

A videóit Quantum Drake néven közzétevő gamer gyakorlásként átültette a Half-Life 2 főmenüjét, illetve néhány modellt Unreal Engine 4 alá, amiről egy rövid felvételt is közzétett. Ugyan ez egy rendkívül kis szelete a játéknak, egy kommentre válaszolva elárulta, hogy ideális esetben szeretne sokkal többet felújítani a játékból, akár az egész kampányt. Persze nem biztos, hogy lesz is lehetősége, hogy ezt a nem kis projektet a szabadidejében végigvigye, így nem érdemes biztosra venni a felújított változat elkészültét.

Mivel Quantum Drake felújításának a sorsa erősen kétséges, érdemes lehet odafigyelni többek között Trebla Freeman és csapata projektjére is, akik szintén az Unreal Engine 4-gyel dolgoznak. Viszont ők az eredeti sztori helyett több indie fejlesztőhöz hasonlóan Marc Laidlaw történeti elemei alapján a Half-Life 2: Episode 3-at szeretnék elkészíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)