Hirdetés

Half-life 2 VR mod - na, ezért a virtuális valóság a jövő

|

A virtuális valóság még nem hódította meg a játékvilágot, de nagyon jó úton halad afelé, hogy a még kételkedő játékosokat is meggyőzze. Ez a videó például nem sok kérdőjelet hagy maga után.

Hirdetés

Egyre többet beszélünk a virtuális valóságról és arról, hogy milyen fontos szerepet is tölthet majd be a játékvilágban. Egyelőre ez persze még elég messze van, de ha így haladunk, akkor már nem kell olyan sokat várni.

És van is miért türelmesen várni. Egy ismert YouTuber, Goldfish egy videóban mutatja be, hogy mire is képes a Half-life VR mod, ha van hozzá egy Oculus Riftünk és a Razer Hydra mozgásérzékelős kontrollerünk. Tényleg hihetetlen és nemcsak azért mert láthatjuk mozogni a kezünket a játékban, de futás közben a hátunk mögé dobálhatunk gránátokat és úgy tölthetünk újra fegyvereket, mintha azt a való életben tennénk.

Egyelőre persze egy kicsit kendácsoltnak hathat az élmény, mert szó szerint be kell öltöznünk a játék előtt, de képzeljétek el, hogy milyen lesz ez az egész, ha hardver és szoftver oldalról is kiforr ez a technológia... A Counter Strike-os srác megvolt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)