Hirdetés

Half-Life 2+3 info + ÚJ KÉPEK!

|

Egyenesen a GoneGold fórumairól szállította az infókat Csumi. Lássuk, hogy mi új derült ki a kis aranyos Half-Life 2-ről (Thanx PC Gamer): - NEM játszható a női karakter - ugyanaz a karakterünk, mint az első részben - interaktív, scriptes átvezetők - Barney és G-Man is fejlettebb, mint valaha :) - LESZ HALF-LIFE 3!!! - a HL2 idén szeptember 30-án érkezik - A történet: újabb idegen támadás ért, és ezúttal a régebbi Xen Alienek közül lesznek sorstársaink. - a játék egy keleteurópai városban játszódik - a játék DX6 kompatíbilis TNT kártyán is menni fog - kiemelkedő mod készítési lehetőségek - remek fizikai motor Jah, és itt egy linkecske újabb képek egész garmadájával!!! Update 1: MÉG ÚJABB KÉPEK ITT :) Addig nézzétek, amig a PC Gamer le nem szedeti ezeket is! Update 2: A többi inkább kommentbe :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)